Att jobba med fönsterputs är ett tillfredsställande yrke. Vi trivs med att se rena fönster och hur det lyfter utseendet på våra klienters hus. Och vi har hållit på med det i ett antal år nu.

Med tiden har vi fått en känsla för fönsterputs och har idag stor erfarenhet. Vissa fönster kräver lite extra omsorg, och kan vara något svårare att komma åt eller göra rent. Men eftersom vi har bra utrustning och alla de redskap som behövs så är detta inget problem. Oavsett om det är en villa eller lägenhet så tar vi oss an alla fönster så de blir rena och fina.

Ta gärna kontakt med oss för en kostnadsfri offert. Du kan antingen beställa våra tjänster när du behöver dem eller ha ett abonnemang så att du helt och hållet kan glömma bort dina fönster. För vi ser till att de alltid är rena och fina.

Vårt team är alltid redo att rycka ut för att pusta fönster, de kommer att bli glasklara. Vi är kända för att vara både snabba och noggranna, en bra kombination som ger dig trygghet. Om du har några frågor om fönsterputs är du välkommen att kontakta oss, så hittar vi alltid en bra lösning.