fönsterputsning, fönster, fönsterputs {fönsterputsning, fönster, fönsterputs i stockholm },{Stjärnans Städ, Åmmerbergsgatan },{Stjärnans Städ, Åmmerbergsgatan 1124 70 Bandhagen},{1124 70},{Sweden},{08-12 44 38 44}
Stjärnans Städ, Åmmerbergsgatan 1124 70 Stjärnans Städ, Åmmerbergsgatan 1124 70 Bandhagen
Phone: 08-12 44 38 44

Pris | Fönsterputs i Stockholm

Med fönsterputs Stockholm får du glasklara fönster

Glänsande fönsterrutor som man kan se utsikten är en bra känsla. Med fönsterputs Stockholm kan den goda känslan infinna sig om du kontaktar oss, så sänder vi ut vårat eminenta team som putsar fram glansen i alla dina fönster. Din sikt har aldrig blivit bättre och den rena känslan är behagfull och ger ditt hem det lilla extra som behövs för att det ska bli hemtrevligt.fönsterputs StockholmVi på fönsterputs i Stockholm antar oss uppdrag av privat personer och även hos företag som vill ha rena fönster. När våren är på fram marsch så är det fönsterputs Stockholm som vill göra dina fönsterglas klara och rena. Det finns såklart behov av att putsa fönsterna även när det inte är vår. Vi har många nöjda kunder som brukar anlita oss en eller två gånger om året. Det beror helt på hur behovet för dig som anlitar oss ser ut.

Vid kontor och hotellbyggnader brukar vi putsa fönsterna ungefär varannan månad. Det som spelar in är också hur vädret har smutsat ner glaset. Efter snö och regn som bär med sig smutspartiklar så är det mera brukligt att man putsar mer vid den tidpunkten. Du kan anlita fönsterputs om du bor i lägenhet eller i villa. Vi antar oss alla uppdrag med en seriös hållning och vi är kända för att arbeta snabbt och effektivt. Våra fönsterputsare har fått utbildning i hur man bäst får rent och vi städar efter oss när vi är klara. Innan vårt besök är vi tacksamma för om du plockar undan prydnadssaker och blommor från fönsterbrädena. Ta gärna bort dina gardiner också. Det kommer att underlätta för våra fönsterputsare, så att vi kan komma åt att göra hela fönstret gnistrande rent. Nu blir det också billigare att anlita fönsterputs, då du som privatperson kan dra nytta av RUT-avdraget.

Knepen som ger renare rutor

Det finns många hemliga knep när det kommer till fönsterputsning. Ett sånt kan vara fönsterputsmedlet. Många använder sig av diskmedel och vatten. Det är väldigt bra, men man kan också prova att blanda ihop 5 dl vatten och en halv tsk med ättika och några doppar med Yes diskmedel. Det finns också dom som anser att diskmedel som innehåller citron är det som man bör använda om man vill få bort alla eventuella fettfläckar från rutorna. Om du blandar i lite ammoniak kan du få bort nikotin fläckarna. Innan fönsterskrapan gjorde sitt intåg använde man tidningspapper. Proffsen från fönsterputs brukar byta gummit till sina skrapor ofta. En skrapa som är sliten ger fula ränder på fönstret. Det är heller inte lyckat att använda samma skrapa som du brukar använda i badrummet.

Man ska helst undvika att putsa fönsterna i starkt solljus, därför att då torkar rutan innan man hunnit skrapa halva fönstret klart. Om det är minusgrader ute kan man hälla i lite rödsprit, därför då fryser inte vattnet fast på rutan. Bäst är att ta fram sina fönsterputs verktyg en små mulen dag.

Att komma igång

Det man behöver är en hink med varmt vatten och några droppar med diskmedel. Utrusta dig med en bra fönsterskrapa. En skrapa kan kosta mellan 40 kronor upp till 700 kronor. Oftast så vinner fönsterskrapor som är billigare i olika tester, så man behöver inte köpa den allra dyraste. Sedan behöver man några trasor som man behöver för att torka av vattnet med. Diskhandskar är valfritt om du vill använda. Du kan starta med att tvätta av fönsterbågen och tvätta av hela fönstret och ta bort små fläckar. Sedan kan det vara en god idé att starta i den övre vänstra hörnan och dra din skrapa nedåt till det högra hörnet och fortsätt lite längre ned på det högra hörnet. Torka av din skrapa på ett snus torr trasa och börja skrapa i vänster hörna lite längre ned och gör klart fönstret. Torka sedan av fönsterkanterna och ta en micro trasa eller en torr trasa för att få bort ränder som vattnet har skapat.

Om detta låter väldigt jobbigt och krångligt ska du verkligen anlita fönsterputs i Stockholm. Då slipper du oroa dig över att få fula ränder på grund av att du inte har den rätta tekniken eller att din skrapa är sliten. Vi vet att fönsterputsning är en svår konst och med hjälp från fönsterputs får du alltid ett skinande resultat.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog rabattkoder och länkkatalog - Gratis länkkatalog
5 (100%) 1 vote